Producten en diensten


Wij kunnen vrijwel alles voor u installeren en leveren, hieronder een kleine selectie uit ons programma.  
   
JADO: Een merk van Ideal Standard International

Jado levert topkwaliteit keuken- en badkamerkranen en accessoires voor residentiële, commerciële en openbare gebouwen.

Innovatieve, design gedreven keuken- en badkameroplossingen zijn de kern van JADO.

Venlo producten onder andere: porselein, acryl,whirlpoolsystemen en hydrotherapie, wellness, kranen enmeubels. Elke categorie wordt uitgevoerd met uiterste zorgvuldigheid en expertise.
   
Remeha brengt warmte en warmwater- comfort bij u thuis. Eenvertrouwd merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onder- zoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de
nieuwste technologien worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne)boilers.
Geniet van de de gebruiksvriendelijkheid van een NIBE warmtepomp. En natuurlijk ook van de energiebesparing: innovaties maken het mogelijk om een energiebesparing tot 60% te realiseren.
   
Voorkom kalkaanslag met een waterontharder.

Met een Ecowater waterontharder voorkomt u kalkaanslag en de aanwezige kalkaanslag in bijvoorbeeld de badkamer en ander sanitair zal verdwijnen. Ook uw apparatuur wordt en blijft kalkvrij met een Ecowater waterontharder. Denk alleen maar aan uw cv ketel, wasmachine, vaatwasser en keramische kranen. http://www.033mib.nl/assets/files/NorthStar%20AWS.pdf
U kunt bij Eaton terecht voor systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie, UPS-systemen en producten voor industriële automatisering. Met de bekende productseries Holec®, Moeller® en Powerware® is Eaton een belangrijke leverancier in de elektrotechnische branche.